Avlastning/ tur

Vi tilbyr avlastning, dagsturer, helgeturer, sommerleir, teambuilding på idyllisk småbruk i Gulen i Sogn og fjordane, kun 1 time og 45 min fra Bergen sentrum. Bruket ligger skjermet til ved sjøen. Her er det tilgang på båt, kanoer, turer i skog og mark, forskjellige aktiviteter tilpasset brukere, alt fra fisking, hobbyverksted til skogsarbeid, og forskjellige sportsaktiviteter. Om ønskelig har vi også mulighet til å besøke gård med dyr.

Avlastning/ besøkshjem

Noen barn og unge har behov for å komme seg litt bort fra hverdagen og vi tilbyr derfor en helhetlig og tilpasset avlastningstilbud til både private og offentlige aktører. Vi stiller da med minst en omsorgsmedarbeider, eller eventuelt flere ved behov. Lengden på oppholdet kan variere i alt fra noen timer til noen dager. Vi har fokus på sosial ferdighetstrening, positive mestringsopplevelser og på å øve på samarbeid med trygge voksne og jevnaldrende. Aktivitetene legges til rette etter informasjon fra foresatte eller henvisningsinstans. Småbruket brukes også som en base for samtaler hvor vi har fokus på målrettet miljøterapeutisk arbeid hvor vi hjelper barnet/ungdommen til å finne alternativer til uhensiktsmessige reaksjonsmønstre.

Sommerleir

Ønsker dere å arrangere en sommerleir for barn og unge? Vi har opptil 18 sengeplasser!

Teambuilding

Vi vet at teambuilding er veldig viktig for et godt og produktivt arbeidsmiljø. Vi tilbyr derfor teambuilding der vi legger opp til ulike aktiviteter og øvelser om ønskelig.