Hvem er vi?

Aktiv Omsorg Vest er et privat grunderfirma og vår visjon er at omsorg skaper trygghet og vekst. Vi er opptatt av å ha både fornøyde arbeidsgivere og medarbeidere. Integritet, fleksibilitet, trygghet og engasjement er våre kjerneverdier. Vi tar imot oppdrag i hele Hordalandsområdet.
Vi har kontor sentralt i Bergen sentrum. Adresse: Strandgaten 6, 5013, Bergen - 2. etg.

Jarle Einestrand

Daglig leder

Jarle har mange års erfaring fra Manpower hvor han blant annet var salgsleder og avdelingsleder. De siste årene har han jobbet med både ungdommer og voksne innen barnevern og helse med ulike utfordringer i livet. Denne kombinasjonen gjør at han har et godt øye for å matche ulike oppdragsgivere med våre medarbeidere slik at alle parter føler seg ivaretatt og verdsatt. Viktige nøkkelord for Jarle innenfor arbeid med mennesker er engasjement, pliktoppfyllende og løsningsorientert.

Parisa Saleh

Faglig leder

Parisa er utdannet familieterapeut med bachelor i samfunnsvitenskapelige fag med fordypning i psykologi i bunn. Parisa har også tatt videreutdanning i Gottman parterapi samt fordypning i pedagogikk. De siste 12 årene har Parisa jobbet med barn og ungdom med ulike utfordringer i livet, blant annet i New Page med individuell oppfølging av ungdom, i ulike private og statlige/kommunale institusjoner og som en del av teamet i Blanke Ark som ble vist på TVNorge hvor målet var å motivere ungdom som har droppet ut av skolebenken til å vende tilbake. Parisa jobber også som familieterapeut med både par, barn og ungdom og hele familier. Viktige nøkkelord for Parisa i arbeid med mennesker er relasjonsbygging, respekt og åpen og ærlig kommunikasjon.

Bergen Familieterapi

Bergen Familieterapi tilbyr terapeutiske samtaler til enkeltpersoner, par, grupper og familier som står ovenfor utfordringer i hverdagslivet. Fokus på løsninger og positiv endring gjennom samtaler. Med terapeutens hjelp lærer man virkningsfulle metoder for god kommunikasjon, konflikthåndtering og livsmestring.

Marco Elsafadi

Marco Elsafadi er i tillegg til å være foredragsholder en skikkelig ildsjel og toppidrettsutøver. Marco holder foredrag for næringslivet, det offentlige apparatet og i skolen, og snakker om motivasjon, ledelse, arbeidskultur, teambuilding, å håndtere motgang, mobbing og relasjonenes kraft. Ønsker dere å booke et foredrag som inspirer med Marco Elsafadi som foredragsholder, ta kontakt.

NHO Service

NHO Service og Handel skal bidra til økt konkurransekraft og lønnsomhet for medlemmene og skal også bidra til økt profesjonalitet. Aktiv Omsorg Vest er medlem av NHO Service.

Arbeidstilsynet

Aktiv Omsorg Vest er godkjent som bemanningsbedrift av Arbeidstilsynet.